home Juridisch
Juridisch PDF Print E-mail
Geschreven door Ed van Zwieten   
maandag, 15 september 2014 15:07

Gebruik van tekst en foto's op deze website

 

Alle teksten op deze website zijn door Kodokan medewerkers geschreven. Waar teksten van anderen citeert worden, wordt er een bronvermelding genoemd die verwijst naar de oorspronkelijk bron.

 

Alle foto's op deze website zijn door Kodokan medewerkers gemaakt en deze hebben toestemming gegeven voor publicatie.

Bij wedstrijden en/of evenementen worden er mogelijk door Kodokan medewerkers en/of ouders/verzorgers foto’s van de leden gemaakt.

Deze kunnen worden gebruikt voor publicaties als, website, nieuwsbrieven en folder materiaal.

 

Bezwaar maken tegen gebruik van teksten of een foto kan door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. "> Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De bewuste tekst of foto zal in overleg met de belanghebbende worden aangepast of verwijderd.

 

Kodokan wijst alle aansprakelijkheid af van oneigenlijk gebruik van teksten en foto’s die op (of via) deze website zijn gepubliceerd.

Mochten er foto’s gepubliceerd zijn waarvan u meent de auteursrechten te bezitten dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwijderen. Wij wijzen dan ook alle claims in dezen af aangezien wij al het mogelijke hebben gedaan om  zo zorgvuldig mogelijk met het materiaal en de rechten hierop om te gaan. 

LAST_UPDATED2
 


Designed and assembled by Platina Consulting