home Lid worden
PDF Print E-mail

Lestijden Judo - Aikido - Zelfverdediging


Nieuwe leden worden in principe ingedeeld op leeftijd in de instroomuren op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Een proefles in het instroomuur op de locatie van uw keuze is altijd gratis. Neem dus een vriendje of vriendinnetje mee, dat vinden wij hartstikke leuk! Klik hier voor de lestijden. De leraar kan u meer vertellen over de kosten van lidmaatschap, de manier van inschrijven en de aanschaf van een judopak tegen aantrekkelijke prijzen. Nieuwe leden die niet in de instroomuren terecht kunnen, worden ingedeeld in overleg met de leraar.


De kosten voor een lidmaatschap (goedgekeurd op de laatste ALV) zijn per 1 september 2018:

De contributie bedraagt 12 maandelijkse termijnen.

Jeugdleden (tot 18 jaar):

€ 17,75 per maand (één keer trainen per week)

€ 22,50 per maand (meer dan één keer trainen per week)

-

Seniorleden (vanaf 18 jaar):

€ 23,50 per maand

>

Inschrijfgeld:

€ 17,50 (eenmalig)


Losse les voor zowel Jeugd- en Seniorleden:


€ 7,50 per keer (één proefles is gratis)


Betaling kan uitsluitend per automatische incasso.

Per 1 september 2018 is er een familieabonnement. Hiervoor kan het hele gezin sporten voor € 45,00 per maand.

Inschrijving vindt plaats middels het invullen en opsturen van het inschrijfformulier.


Blessure: Indien een lid een blessure heeft die naar verwachting langer dan 4 weken gaat duren, verzoeken wij u onze ledenadministratie daarvan op de hoogte te brengen.

Opzeggen kan alleen schriftelijk en wel uiterlijk op de laatste werkdag van de maand. De opzegtermijn is vervolgens één kalendermaand (bijv. opzegging mailt u op 17 januari, dan bent u tot eind februari lid en dient u contributie te betalen). U kunt opzeggen door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
U kunt ook per brief opzeggen en die opsturen naar de secretaris; het adres van de secretaris kunt u vinden onder Contact, rechtsboven de home pagina.

JBN
Om mee te kunnen doen aan wedstrijden (met uitzondering van wittebanden toernooien) is het lidmaatschap van de Judo Bond Nederland (JBN) verplicht. Dit staat los van uw inschrijving bij Kodokan en u dient hiervoor zelf actie te ondernemen.

>

Aikido Nederland

Yoseikan Aikido is een van de secties onder Aikido Nederland. Lidmaatschap van de sectie Yoseikan geeft korting op de stages die onder vlag van Aikido Nederland worden gegeven en is een vereiste voor het opgaan voor de zwarte band. Dit lidmaatschap staat los van uw inschrijving bij Kodokan en u dient hiervoor zelf actie te ondernemen. Meer informatie kunt u vinden op Aikido Nederland.

VOMAR spaar actie
Via sponsoring probeert Kodokan uw contributie zo laag mogelijk te houden. U kunt daarbij helpen door het nummer van uw Vomar klantenpas door te geven aan de penningmeester. Wanneer u bij het afrekenen bij de Vomar uw pas laat scannen ontvangt Kodokan een half procent van het bedrag dat u afrekent als sponsoring. Dit kost u helemaal niets en u helpt hiermee de vereniging enorm!

Nieuwe leden wordt op het inschrijfformulier gevraagd om hun Vomar pasnummer.

 


Designed and assembled by Platina Consulting