home Robert de Bruijn

Wie is Robert de Bruijn?

Robert de BruijnEven voorstellen: Mijn naam is Robert de Bruijn en ik ben aikidoleraar bij Kodokan. Ik ben getrouwd met Margriet en heb 3 kinderen, Leon, Mara en Fiona. Als kleine jongen van 6 ben ik lid geworden van Kodokan en heb ik jarenlang met veel plezier aan judo gedaan. Als actief wedstrijdjudoka heb ik mijn zwarte band judo gehaald en later ook nog mijn 2de dan. Ik heb lang meegedaan aan de Westfriese competitie voor de senioren en ben ook vaak coach geweest voor de jeugd. Ik heb in die jaren ook veel judoles gegeven.

Bij de introductie van Aikido in 1992 bij Kodokan ben ik ook daaraan gaan meedoen. Uiteindelijk heeft deze tak van de Martial Arts mij zo gegrepen dat ik mij volledig op Aikido ben gaan richten, heb mijn 1ste dan Aikido gehaald en vervolgens mijn Aikidoleraar diploma.  Inmiddels sta ik alweer ruim 10 jaar op de mat als Aikidoleraar. In 2012 heb ik mijn 2de dan Aikido gehaald.

 

In de afgelopen jaren ben ik ook zeer actief geweest op bestuurlijk vlak binnen de vereniging. Ik ben tussen 1990 en 2005 bestuurslid geweest, waarvan 5 jaar als voorzitter van Kodokan en 5 jaar als voorzitter van BCW.

 

Onze Yoseikan Trainers
Designed and assembled by Platina Consulting