home Toernooi inschrijfsysteem gaat digitaal
Toernooi inschrijving gaat digitaal PDF Print E-mail
Geschreven door Christel de Haan   
zaterdag, 17 maart 2018 10:45

Toernooi inschrijving gaat digitaal


De enveloppen met inschrijfbriefjes en geld voor de toernooien behoren binnenkort tot het verleden. De afgelopen weken is er druk gebouwd aan een online inschrijfsysteem voor toernooien. Gewoon vanachter je PC je kind inschrijven voor een toernooi. Nooit meer op maandag erachter komen dat de envelop nog in de tas zat. Nooit meer al je kleingeld bij elkaar sprokkelen om het inschrijfgeld te kunnen betalen. Gewoon met één druk op de knop alles regelen.


Voor het wedstrijdsecretariaat levert dit veel minder tijdswinst op. Daarom krijgen de eerst 10 leden die zich hiervoor aanmelden een bonustegoed van 5 Euro. Om je aan te kunnen melden heb je een code nodig. Deze kun je per e-mail aanvragen bij de wedstrijdsecretaris: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Bepalend voor de toekenning van de bonus is de volgorde van binnenkomst van de mails.


Het inschrijfsysteem kun je vinden onder:

inschrijven.depabo.nl

 

Tot de zomer zal het nog steeds mogelijk zijn om ook door middel van briefjes in te schrijven. Als alle tests goed lopen streven we ernaar om na de zomervakantie volledig over te gaan op het digitale systeem.

 

Het wedstrijdsecretariaat.

LAST_UPDATED2
 


Designed and assembled by Platina Consulting